CCN-CERT, Soluciones de Ciber Seguridad

SOC-AGE

SOC-AGEL'incessant increment dels ciberatacs que està sofrint el Sector Públic, juntament amb els riscos que això pot suposar per a la posició estratègica, econòmica i social del país, fa prioritari reforçar la capacitat de prevenció, monitoratge, vigilància i resposta a incidents a través d'un Centre d'Operacions de Ciberseguretat (SOC).

La finalitat del SOC és la prestació de serveis de ciberseguretat que augmentin la capacitat de vigilància i detecció d'amenaces en l'operació diària dels sistemes d'informació i comunicacions de l'Administració, així com la millora de la seva capacitat de resposta davant qualsevol atac.

L'àmbit de servei d'aquest Centre serà l'Administració General de l'Estat (AGE) i els seus organismes públics. Per poder participar dels serveis del SOC es requereix que l'entitat estigui adscrita a la sortida centralitzada a internet de l'Administració General de l'Estat, és a dir, al lot 3 del contracte de Serveis consolidats de telecomunicacions de l'Administració General de l'Estat Fase 1.

Contacte: Mail SOC-AGE

Documentación