Organismo de Certificación
Capacidad de Respuesta a Incidentes
Cryptologic Certification
TEMPEST Certification
Functional Certification
Relaciones Institucionales
Esquema de certificació

Imagen

Els conceptes d'avaluació-certificació i valoració-acreditació tenen, en l'àmbit de la seguretat de les Tecnologies de la Informació, un sentit molt estricte que es defineix a continuació.

Avaluació i certificació

Avaluació
És l'anàlisi, realitzada mitjançant un procés metodològic, de la capacitat d'un producte o sistema de les tecnologies de la informació per protegir la propietat de seguretat de la informació d'acord a uns criteris establerts, tot això per tal de determinar si pot ser certificat.

Certificació
És la determinació, obtinguda mitjançant un procés metodològic d'avaluació, de la conformitat d'un producte amb uns criteris preestablerts.

Valoració i acreditació

Valoració
La valoració de la Seguretat dels Sistemes de les tecnologies de la informació és l'anàlisi de les característiques d'un Sistema per a manejar informació, d'acord amb una finalitat, un determinat nivell de seguretat i assenyalant unes condicions de confidencialitat, integritat i disponibilitat, tot això per tal de determinar si aquest Sistema pot ser acreditat.

Acreditació
L'acreditació de la Seguretat dels Sistemes de les tecnologies de la informació és el resultat de la valoració de la capacitat d'un Sistema per manejar informació, d'acord amb una finalitat, assenyalant unes condicions de confidencialitat, integritat i disponibilitat.

Funcionament de l'Esquema d'Avaluació i Certificació

 

CNI

 


Copyright © 2015 Centro Criptológico Nacional · Tots els drets reservats
C/Argentona, 30 28023 MADRID

avís legal | contactar | mapa web